Maak indruk met lijstwerk van Inlijststudio All-In uit Oisterwijk

U herinnert zich vast wel een gebouw waar u onder de indruk was van de opmerkelijke schilderijen aan de muur. Een simpel wandje of een muur met uitstraling: dat is een wereld van verschil toch? Met de juiste wandaankleding bereikt u dit ook. Thuis of op de werkvloer.

Inlijststudio All-In heeft niet alleen tal van woonhuizen, maar ook diverse zakelijke omgevingen voorzien van beeld in de mooiste lijsten. Wij helpen u bij het maken van een keuze uit het aanbod aan kunst, fotografie en ander beeld, maar natuurlijk ook bij het kiezen van de omlijsting. Onze grafische achtergrond is daarbij van groot nut. We lijsten het werk voor u in en kunnen het op locatie ophangen. Bezoek onze studio en laat u inspireren.

Inlijsting, ook op maat

Veel tijd en aandacht steken wij in het kiezen van de juiste lijst

Inlijsting, ook op maat

In de studio helpen we u de perfecte foto- of schilderijlijsten te kiezen, met of zonder passe-partout, en voorzien van het juiste glas. U kunt kiezen uit standaardlijsten of op maat gemaakte in talloze kleuren. Verdiept of juist vlak. Van hout of aluminium. Met normaal, ontspiegeld of Art glas.

Lijsten zijn er in alle vormen en maten. Bovendien hebben we diverse ophangsystemen, met sfeervolle verlichting, of zonder.


Foto’s afdrukken met korting

Wilt u uw foto’s op een bijzondere ondergrond of in een bepaald formaat laten afdrukken? Dan kunt u dit nu via Inlijststudio All-In met korting doen bij Big Freddy, dé wanddecoratie specialist van Nederland. Laat uw prachtige foto’s vervolgens door ons inlijsten. Gebruik de kortingscode ‘Allin’ bij uw bestelling en ontvang 10% korting*.
*Vraag naar de voorwaarden.

Neem contact met ons op
Klassiek olieverfschilderij op doek,

Klassiek olieverfschilderij op doek, ingelijst in ambachtelijke lijst van museumkwaliteit

Chinese lak lijst Komodo met donkerrode inleg

Chinese lak lijst Komodo met donkerrode inleg

Alles staat mooi in een gouden over de hoekse lijst

Alles staat mooi in een gouden over de hoekse lijst

Restauratie van schilderijen

Oude schilderijen zijn vaak vervuild. Stof, nicotine en roet hechten zich aan het doek. Dit proces gaat geleidelijk en het valt daarom niet op, dat er veel van het beeld verloren is gegaan. Wij maken het voor u schoon en verwijderen de oude vernislaag.

Tot slot brengen we een nieuwe, beschermende vernislaag aan. Het verschil is opzienbarend: de kleuren worden zichtbaar en fris en uw schilderij is weer een genot om naar te kijken

Het reinigen van schilderijen is een secuur werk

Het reinigen van schilderijen is een secuur werk

Schattig schilderijtje van Jan Akkeringa vóór

Schattig schilderijtje van Jan Akkeringa vóór

en ná het reinigen

en ná het reinigen

Kunstverkoop

Een bijzonder cadeau voor uzelf of een dierbare vindt u in onze studio. Kleurrijke zeefdrukken, monotypes en etsen bijvoorbeeld. We hebben een aantal speciale kunstwerken van verschillende kunstenaars in de verkoop. Een kleine greep uit de collectie ziet u hier:

Sokol Hohne, mixed media op doek

Sokol Hohne, mixed media op doek

Simon Bull, Perfection, zeefdruk

Simon Bull, Perfection, zeefdruk

Christine Comyn, giclée

Christine Comyn, giclée

ALL-IN Inlijststudio
Molenacker 92 
5061 KT Oisterwijk 

KvK-nummer: 18025940


Privacyverklaring

Contactgegevens

Openingstijden

Woensdag 10:00 - 17:00

Donderdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

U kunt ook een afspraak maken.